Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 9 - 2020

Samlet front mod lovbestemt mindsteløn

EU skal ikke blande sig i vores løndannelse. Sådan lyder budskabet fra FH og DA, som arbejder for at EUs udspil om en europæisk mindsteløn ikke skal ødelægge den danske arbejdsmarkedsmodel.
Læs mere her...

Ny aftale sikrer lærepladser og erhvervsuddannelser

Regeringen og arbejdsmarkedets parter er blevet enige om at etablere en midlertidig løntilskudsordning for at holde hånden under lærlinges uddannelsesaftaler og sikre nye lærepladser.
Læs mere her...

Blik og Rør har svaret på genopbygningen af Danmark

Under overskriften Genopbygningen af Danmark – den grønne vej mod vækst præsenterer Blik- og Rørarbejderforbundet 10 forslag til, hvordan Danmark kan komme stærkt igennem coronakrisen.
Læs mere her...

Arbejdstilsynet genåbner 8 juni

Ny melding fra ministeren oplyser, at Arbejdstilsynet fra mandag den 8. juni igen skal kontrollere på fuldt blus. Alle ansatte i Arbejdsstilsynet skal tilbage på fuld tid, og kontrolbesøg af landets arbejdspladser skal tilbage til normalen.

Læs mere her...

Ny dato til Ungdommens Årsmøde

Ungdommens Årsmøde skulle for længst være afviklet, men på grund af udbruddet af corona blev mødet aflyst. Men nu er der sat en ny dato, og tilmeldingen er åbnet.
Tilmeld dig her...

Din pension i medgang og modgang

Corona-krisen har skabt et turbulent aktieforår, som også har påvirket medlemmernes pensionsopsparing. Blik- og rørarbejdernes pensionsselskaber forventer dog fortsat solide, positive afkast på lang sigt.
Læs mere her...