Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 10 - 2020

Corona skaber bekymring

7 ud af 10 medlemmer har været bekymret og følt sig usikre på deres jobsituation på grund af corona-virussens udbrud. Det viser en spørgeundersøgelse blandt Blik- og Rørarbejderforbundets medlemmer.
Læs mere her...

Nyt fagblad på gaden

I årets fjerde udgave af fagbladet ser vi blandt andet på, hvordan corona har påvirket medlemmernes arbejdsliv, vi tager temperaturen på beskæftigelsen, og så kigger vi nærmere på seniorpension.
Læs bladet her...

De første skridt mod pension til nedslidte er taget

Hovedlinjerne i regeringens pensionsreform er lagt. Mandag Morgen kunne 25. juni afsløre de første grundlæggende linjer i reformen, som først og fremmest bygger på, hvor længe danskerne har været på arbejdsmarkedet.
Læs mere her...

DEBATINDLÆG: Glem ikke den stille dræber under Europas genopbygning

Nu igangsættes renoveringer af bygninger som svar på krisen i Europas økonomi. Men renoveringsbølgen kan risikere at få dødelige konsekvenser for tusindvis, hvis ikke vi er opmærksomme på asbest, skriver Marianne Vind og Henrik W. Petersen.

Læs indlægget her...

Højere dagpenge under uddannelse

Regeringens opkvalificeringsudspil er vedtaget. Allerede fra august og frem til udgangen af 2021 får ufaglærte ledige over 30 år derfor ret til at tage en erhvervsuddanelse med 110 procent dagpenge.
Læs mere her...

Her er hovedpunkter i ny sommerpakke

Tre ugers feriepenge og en check på 1000 kroner til personer på overførselsindkomst er med i den nye aftale - en såkaldt sommerpakke - der skal hjælpe virksomheder og sender flere penge ud til danskerne for at øge forbruget.
Læs mere her...