Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 15 - 2020

Prognoserne siger: Der bliver brug for flere VVS’ere i fremtiden!

En ny rapport fra Dansk Energi viser, at der bliver behov for 13.000 flere VVS’ere i perioden 2021-2030. Det er gode nyheder, mener forbundsformand for Blik & Rør Henrik W. Petersen.

Læs mere her...

Din Faglige A-kasse er nu stiftet

Byggefagenes A-kasse og El-Fagets A-kasse er blevet fusioneret til Din Faglige A-kasse på et ekstraordinært delegeretmøde. Her er Blik og Rørs egen Stig Søllested blevet valgt til næstformand.

Læs mere her...

Trepartsaftale: En håndsrækning til VVS-energiuddannelsen

Der er her i ugen blevet indgået en trepartsaftale mellem Fagbevægelsens Hovedorganisation, Dansk Arbejdsgiverforening og regeringen. Aftalen finansierer initiativer om flere lærepladser og styrkelse af erhvervsuddannelserne for 500 mio. kr. årligt i varige midler fra 2021.

Læs mere...

Ny hjemmeside gør det nemmere at undgå farlige stoffer i gamle byggematerialer

Hjemmesiden http://renover-sikkert.dk har til formål at informere om, hvor man kan opleve farlige stoffer i byggematerialer.
Læs mere...

Sørens knæ kan ikke mere

55-årige Søren Krusberg har 13 år til, at han kan gå på pension, men hans knæ og skulder vil ikke mere. Hvad gør man så?

Læs mere...

I Aalborg er der rigeligt kvinder på VVS-uddannelsen

 

Det er sjældent, man støder på det, men på TECHCOLLEGE i Aalborg har de faktisk hele fire kvinder i gang med VVS-energiuddannelsen på samme tid - og så endda på hver deres speciale!

Læs mere...

Den nye skorstensfejeroverenskomst er landet

Nu er forhandlingerne mellem Blik & Rør og Skorstensfejerlauget slut. Det har udmundet sig i en overenskomst med to væsentlige tilføjelser. Nemlig særafsnittet om ventilationsrens og aftalen om at nedsætte et arbejdsmiljøudvalg.

Læs mere her...

Formanden har ordet: Corona-finanslov skal være grøn

Regeringen og dens støttepartier forhandler i disse dage finanslov. Opgaven er at lande en finanslov for 2021, der både rummer velfærd og grøn omstilling, og som samtidig forholder sig til den nye økonomiske situation, vi står i på grund af coronakrisen, skriver forbundsformand Henrik W. Petersen på sin blog.
Læs hele debatindlægget her...
Den nye lærlingeguide er her! Klik på billedet for at se den!