Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 2 - 2022
Tilmeld dig her

VVS’erne har fået 3,88 procent mere i løn på et år

Det gik støt fremad med VVS'ernes lønstigning i 2021. Det viser den nye lønstatistik, som Blik- og Rørarbejderforbundet har lavet. Det er et vigtigt værktøj i både lokalforhandlingerne og overenskomstforhandlingerne.
Læs mere...

Skorstensfejernes løn stiger over hele linjen

Den årlige lønstatistik for skorstensfejere er offentliggjort, og det er kun gået én vej i 2021 med skorstensfejernes løn, og det er opad. Faktisk er lønnen steget med hele 3,59% på landsplan fra 2020 til 2021.
Læs mere...

Er du AMR?

Så vil vi gerne høre fra dig! A4 Arbejdsmiljø har kontaktet os, fordi de gerne vil sætte fokus på arbejdsmiljørepræsentanter frem mod sommer. Vi vil selvfølgelig også gerne fortælle de gode historier om vores AMR'er ude i virksomhederne, så vi håber, I kan hjælpe.
 
Særligt søger de:
 
- Historier fra en AMR der, med en særlig indsats eller tilstedeværelse, har været med til at skabe et godt arbejdsmiljø for kollegerne
- En hyldest til de unge stjerner: Yngre AMR'er under 40 år, der har valgt at blive AMR trods en ung alder
 
Ringer der en klokke hos dig, eller har du måske selv en dygtig AMR, så send gerne en mail til rhs@blikroer.dk. På forhånd tak.

Steffen har lært, at man lige skal slå koldt vand i blodet

Der er igen blevet afholdt G-kursus for Blik og Rørs medlemmer. Mød Steffen, der har fået redskaber til at styre sit temperament. I en samtale Steffen havde med sin chef under kurset, kunne han allerede bruge de nye metoder, han havde lært. 
Læs mere her...

Sådan søger du tidlig pension

Hvordan er det egentlig, man søger tidlig pension? ATP har lavet en videoguide, som du kan finde her. Den forklarer, hvordan du søger. 
Læs mere...

Hos Uggerly Installation satser de på lærlingene

I den nordjyske virksomhed Uggerly Installation har de et særligt fokus på at tage lærlinge ind. De har en målsætning om at have 20% lærlinge. Ud af godt 300 af de ansatte i virksomheden, der spænder bredt over både el, VVS og typehuse, er de 55 lærlinge.
Læs mere...

I Struer prioriterer de ventilationsrensen

Indeklimaet i folkeskoler og andre kommunale institutioner har gennem den seneste tid fået en del opmærksomhed i medierne. John Svenningsen er skorstensfejersvend og har sit daglige arbejde i Struer, hvor han både fejer skorstene og renser ventilationskanaler.
Læs mere...

Vvs-energispecialister er klædt på til en grønnere fremtid

En ny rapport fra TEKNIQ Arbejdsgiverne og Blik- og Rørarbejderforbundet har kortlagt de krav, der stilles til fremtidens vvs-energiuddannede. Rapporten peger på behovet for konstant tilpasning af uddannelsen, så de kan følge med den digitale og teknologiske udvikling. 
Læs mere...

Samlet vvs-branche i kamp for at skaffe arbejdskraft

Der mangler faglærte i Danmark. Derfor går TEKNIQ Arbejdsgiverne og Blik- og Rørarbejderforbundet nu sammen i en fælles hensigtserklæring for at give deres bidrag til at få flere medarbejdere i branchen. Den indeholder fire konkrete initiativer, der skal sørge for at tiltrække flere unge.

Læs mere...

Tag udfordringen op med AOF onlinekurser

Vidste du, at du kan komme på gratis onlinekurser, når du er medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet? 
AOF onlinekurser er en god mulighed for dig, der ønsker at blive stærkere i Word, Excel eller teknologi og IT på arbejdspladsen. Og er du tillidsmand, kan du blive sat godt ind i virksomhedsøkonomi og mødeledelse.
 
Læs mere...

Kommende arrangementer