Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 3 - 2022

Skal du med til dialogmøde?

Nu starter OK23-forberedelserne. Første skridt på vejen er dialogmøderne, hvor du som medlem har mulighed for at komme og fortælle om dine udfordringer i din dagligdag og indgå i en dialog med forbundet. Der bliver afholdt fire, så der er også et tæt på dig.
Tilmeld dig her

Nye satser pr 1. marts!

Den første marts steg satserne i overenskomsten. Se de nye satser her!
Læs mere...

Hvordan er jeres omgangstone?

Blik- og Rørarbejderforbundet har i samarbejde med andre organisationer udarbejdet nyt materiale om, hvordan I får talt om, og sat rammer for, omgangstonen på arbejdspladsen.
Læs mere...

Ny struktur på G-kursus

Som det har set ud indtil nu, så skulle du forvente to fulde ugers kursusplan med henholdsvis G1 og G2, men fremover bliver det delt op, så du starter lokalt med et todages G1 kursus, som så er adgangsgivende til G2 og G3 på konventum. G1 kurset er introducerende, og binder dig ikke på G2 og G3. Husk, at tilmeldingen til efterårets kurser allerede åbner nu i foråret, og at de hurtigt bliver fyldt op. 

Hvad mangler en nyudlært svend?

Det er en festdag, når lærlingen eller lærlingene i virksomheden består deres svendeprøve og får deres svendebrev. Flere steder giver virksomheden eller kollegaerne også en svendegave i den forbindelse, men hvad giver man egentlig en nyudlært svend? 
Læs mere her...

Er du klar til fremtiden?

Her kan du få et overblik over dine efteruddannelsesmuligheder. Det er nemlig efteruddannelsen, der gør dig klar til fremtiden og den grønne omstilling. Her kan du få tre gode bud på efteruddannelse fra forbundssekretær i Blik- og Rørarbejderforbundet, Kim Fusager Balle.
Læs mere...

Formanden har ordet: Uden tryghed – ingen fleksibilitet!

Lad os lige få én ting på plads! En VVS'er eller en skorstensfejer siger ikke sit gode job op inkl. løn, kollegaer og faglig stolthed til fordel for en dagpengesats. Sådan skriver forbundsformand Henrik W. Petersen på sin blog. 

Læs mere...

Kommende arrangementer