Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 4 - 2022

Skal du med til dialogmøde?

OK23-forberedelserne er godt i gang. Første skridt på vejen er dialogmøderne, hvor du som medlem har mulighed for at komme og fortælle om udfordringerne i din dagligdag og indgå i en dialog med forbundet. Der er stadig to dialogmøder tilbage, så du kan stadig nå at være med!
Tilmeld dig her

Var du ikke med til de første dialogmøder?

De to første dialogmøder er veloverstået. Her kan du se billeder fra møderne i Aalborg og København. 
Læs mere...

Man kan sagtens skrue rør - selvom man er døv

Foto: Mads Joakim // Büro Jantzen
Ali Shiripour har været døv, siden han var spæd. Han har dog aldrig ladet sin manglende hørelse stå i vejen for sine store interesser - VVS og fodbold.
 
 
 
 
Foto: Mads Joakim // Büro Jantzen
 
Læs mere...

Skal du med til DM i Skills?

Der er tre fantastiske dage i vente. Benhårde konkurrencer og en lang række publikumsvenlige events løber af stablen, når DM i Skills åbner den 28. april i Høng, Kalundborg. Alle er velkommen, og det er gratis at komme ind.  
Læs om programmet her...

En gennemsnitsalder på 55 år - betyder et meget erfarent sjak

Opførelsen af Statens Naturhistoriske Museum er i fuld gang. På byggepladsen går et erfarent VVS-sjak - få et indblik i deres fælllesskab, og det 30.000 kvadratmeter store byggeri. 
 
 
 
Foto: Jakob Carlsen
Læs mere...

Din Faglige A-kasse gennemfører en tilfredshedsundersøgelse

Din Faglige A-kasse foretager i den kommende tid en tilfredshedsundersøgelse. Det er for at blive skarpere på, hvordan de imdeøkommer dine behov bedst muligt - og leverer den bedste service. Så vi håber, at I vil deltage.
Læs mere...

Indeklimaet skal prioriteres – minister kaldt i samråd

Indeklimaet i folkeskolerne blev sidst diskuteret på Christiansborg tilbage i 2019. Siden er der ikke sket meget på området, og ny undersøgelse viser nu, at indeklimaet stadig forværres. To ordførere fra hver sin fløj har derfor kaldt børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil i samråd.

Læs mere...

Kommende arrangementer