Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 7 - 2022

Lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft bekymrer forbundsformanden

Virksomheder kan nu hente billigere arbejdskraft ind fra udlandet. Men det er lønmodtagerne i Danmark, der kommer til at betale regningen, mener forbundsformand Henrik W. Petersen.
Læs mere...

Er du opmærksom på støv?

Arbejdstilsynet har lanceret nyt materiale med fokus på støv.
 
I det første fem måneder af 2022 har Arbejdstilsynet givet mere end 500 strakspåbud til bygge- og anlægsvirksomheder, som ikke har beskyttet medarbejderne tilstrækkeligt på kemiområdet. Størstedelen af strakspåbudene skyldes støv.
Se materialet her

Husk: Din sundhedsordning har også åbent i sommerferien

Får du problemer med fx ryggen i din sommerferie, så er der gode muligheder for at få behandlinger hos en af de godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer i PensionDanmarks sundhedsordning.  
Læs mere...

Lærlingeoprøret rammer Christiansborg!

Karsten Hønge fra SF havde den 22. juni kaldt børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil i samråd om investeringer i erhvervsskolerne.
Læs mere...

Royalt besøg hos Boss Ladies

H.K.H. Kronprinsessen lagde vejen forbi projektet Boss Ladies.

Her mødte kronprinsesse Mary en masse seje kvinder – bl.a. Louise Tingvold Jensen, der er udlært VVS'er og Boss Ladies-ambassadør.

Læs mere her

Den grønne omstilling kan ikke lade sig gøre uden efteruddannelse

En ny rapport peger på, at den grønne omstilling kræver efteruddannelse og opkvalificering for at blive realiseret. Efteruddannelsen er vigtig for VVS’erne, mener næstformand i Blik- og Rørarbejderforbundet Niels Braaby.
Læs mere...

Dagpengene forbedres!

For første gang i mange år er en forbedring af dagpengene blevet vedtaget. Det er noget, næstformand i Blik- og Rørarbejderforbundet Stig Søllested er glad for.

Læs mere...

Synes du, der skal investeres i erhvervsuddannelserne? Så skriv under på Borgerforslaget

Lærlingeoprøret er opstået i kølvandet på, at erhvervsuddannelserne nedprioriteres - både socialt og politisk. I forbindelse med lærlingeoprøret, er der blevet oprettet et Borgerforslag, der kræver flere penge til erhvervsuddannelserne. 
 
 
Foto: Noah Thilemann 
Skriv under her

Kommende arrangementer