Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 8 - 2022

Dan Henriksen om den nye asbestaftale

Dan Henriksen, der er blevet syg efter at have været udsat for asbest, gav sit syn på den nye politiske aftale om asbest, da Fagbladet Blik og Rør mødtes med ham.
Læs interviewet her...

Et år med ret til tidlig pension

Mandag d. 1. august markerede ét år med ret til tidlig pension! Det blev fejret på formandens sociale medier og blog. Og selvom 39.900 borgere i dag har fået tilkendt retten til tidlig pension, er det vigtigt, at pensionsordningen fastholdes.
Læs mere...

Vi installerer fremtidens grønne løsninger

Du har sikkert hørt meget om den grønne omstilling. VVS-branchen spiller en afgørende rolle, men hvad betyder det for dig? 
Vi har udgivet en pjece om de muligheder, du allerede nu kan gribe for at bidrage eller forberede dig på den grønne omstilling. 
Læs mere...

Har du tilmeldt dig Bootcamp?

Skal du med på årets fedeste faglige weekend? 
Bootcamp er lige om hjørnet - og det er fristen for tilmelding også. Men bare rolig, du kan nå at tilmelde dig indtil d. 18/8. Så skynd dig ind og meld dig til. 
Læs mere...

Jan har været i samme virksomhed i 38 år - og han er stadig glad for at gå på arbejde

 
VVS'er Jan Outzen fra Hornbæk har snart 40-års jubilæum i Finn Vindahl Andersen VVS og EL. Her startede han som arbejdsdreng tilbage i 80'erne, og fik læreplads som 15 årig. 
Læs mere...

Nye barselsregler er trådt i kraft

Du har nok hørt om de nye barselsregler, der netop er trådt i kraft denne uge.
Vi giver her et overblik over reglerne. 
Læs mere her...

Blik og Rør Ungdom i "Løvens Hule – uddannelsesedition"

Blik og Rør Ungdom deltog på dette års Ankersminde Festival. I en workshop om uddannelser skulle Blik og Rør Ungdom præsentere VVS-energiuddannelsen og imponere "løverne" i form af et panel med tre unge uddannelsessøgende.
Læs mere...

Kommende arrangementer