Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 10 - 2022

Henrik og Henrik bukker blik på Bornholm

Henrik og Henrik har været kollegaer i 7 år på Bornholm, efter de forlod den samme virksomhed og besluttede sig for at starte forfra sammen. De er kollegaer på arbejdet og tætte venner i privaten. Og så har de et øje for blik-håndværket, der kan være svært at tilegne sig. 
Læs mere...

Efterspørgslen på fjernvarme stiger. Vil du have en hånd med?

Med stigende gas- og elpriser er der kommet ekstra tryk på udrulningen af fjernvarme. Nyt opkvalificeringskursus i Kreds Nord-Midtjylland skal imødekomme den stigende efterspørgsel på folk til opgaven. 
Læs mere her...

Ny hjælpepakke skal hjælpe danskerne gennem vinteren

Der er kommet vinterhjælp til danskerne. Aftalen indeholder flere indsatser, men særligt lempelse af elafgiften for varmepumper og forøgelse af puljen til fjernvarmeudrulningen glæder Blik- og Rørarbejderforbundet.
Læs mere...

Arbejdsmiljøtræf 2022 - skal du med?

Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg, Byggeriets Arbejdsmiljøbus og Arbejdstilsynet holder træf på jeres lokale tekniske skole. Læs mere om programmet her. 
Læs mere...

Fri os fra uanstændige frontalangreb

Formændene fra fem store forbund, inklusiv Henrik W. Petersen fra Blik- og Rørarbejderforbundet, er gået sammen i et debatindlæg om at bevare retten til tidlig pension. Dansk Arbejdsgiverforening foreslår nemlig i nyt udspil at afskaffe seniorjobordningen og retten til tidlig pension.
Læs mere...

Boss Ladies lancerer vidensbank

Boss Ladies har lanceret "vidensbanken". Her er al viden om diversitet i byggebranchen samlet ét sted. 
Læs mere her...

Organiseringssekretariatet fejrer et år - med 500 besøg bag sig

Organiseringssekretariatet blev etableret med formålet om at fortsætte den medlemsfremgang, Blik- og Rørarbejderforbundet har oplevet gennem flere år. Det har ført til flere sejrer og nye store planer. 
Læs mere...

Kommende arrangementer