Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 11 - 2022

Autorisationsordning på asbestarbejde bliver endelig en realitet

Et bredt flertal i Folketinget er enige om at indføre en autorisationsordning på asbestarbejde. Aftalen møder stor opbakning i Blik- og Rørarbejderforbundet, som længe har kæmpet for autorisation på asbestområdet.
Læs mere...

Arbejder du under Industriens Overenskomst?

I november og december kan tillidsrepræsentanter i industrien møde de to hovedforhandlere af industriens overenskomster på otte regionale møder. Her er de klar til at lytte til stemmen på arbejdspladserne, inden de sætter sig til forhandlingsbordet med DI.
Læs mere her...

Der mangler faglærte på Christiansborg

Et stort flertal af folketingsmedlemmerne har akademisk baggrund, selvom størstedelen af den danske befolkning tilhører arbejderklassen. Mød tre folketingskandidater med faglært baggrund. 
Læs mere...

Er du mellem 18 og 25 år? Så har du en ansvarsforsikring, der ikke koster ekstra

Er du fra 18 til og med 25 år, og medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet, så er du gratis og helt automatisk omfattet af Alka’s ansvarsforsikring.
Læs mere...

Husk den årlige arbejdsmiljødrøftelse

I løbet af oktober og november har BFA Bygge & Anlæg afholdt Arbejdsmiljøtræf 2022 med otte møder rundt omkring i landet.
Arbejdsmilljøtræffene kan være en oplagt mulighed til at få holdt den årlige arbejdsmiljødrøftelse i virksomheden. Drøftelsen skal være mellem arbejdsgiveren og de ansatte i virksomheden.
 
Læs mere...

Blik- og Rør medlem Stig er indstillet til årets AMR

Stig er blevet nomineret til årets arbejdsmiljørepræsentant af sin kollega. Prisen gives i anledning af A4's Årets TR event 2022. Stig arbejder til daglig som VVS-montør og er blevet indstillet, fordi han altid kommer ud på alle byggepladser - og ikke er bleg for at tage de store kampe, især når det kommer til sikkerhed.
Læs mere her...

Vind 5.000 kr. med PlusKort

I begyndelsen af sommeren lancerede PlusKort en ny og forbedret app. Netop nu har du muligheden for at vinde et gavekort på 5.000 kr. - hvis du downloader og logger ind på den nye app. 
Læs mere...

Kommende arrangementer