Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 12 - 2022

Forbundsledelsen i Blik- og Rørarbejderforbundet er genvalgt

Den 3.-5. november afholdt Blik- og Rørarbejderforbundet sin 40. ordinære kongres. Der var genvalg til forbundsledelsen, og de kongresdelegerede besluttede den politiske og organisatoriske retning for de næste fire år.
Læs mere...

Blik- og Rørarbejderforbundet ændrer i forbundslovene – og behandler og vedtager handlingsplaner

På kongressen er der mulighed for, at forbundslovene kan få en opdatering, og den nye handlingsplan bliver behandlet og vedtaget. Et fundament, der sætter retningen for de næste fire års arbejde i Blik- og Rørarbejderforbundet.
Læs mere...

Asbestprøver: Man skal kunne stole på dem

Der er oprettet et borgerforslag om en større uvildighed i asbestprøver. Det er en dagsorden, der lyder stor opbakning til i Blik- og Rørarbejderforbundet.
Læs mere...

Mattias er i lære som fremtidens klimahelt

Fagbladet Blik og Rør tog med lærling på job: På en byggeplads i Nordhavn er Mattias Outzen med til at opføre et helt nyt byområde med både boliger, erhvervslokaler og hotel. Han er i lære som VVS-energispecialist og er stolt af at være en af fremtidens klimahelte.
Læs mere...

Skal du have en ekstra julegave i år?

Spil med i PlusKort-julekalenderen og vind gode præmier. Jo flere låger med spørgsmål du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du til at vinde hovedpræmien (psst... gavekort til Apollo Rejser på 20.000 kr.).
Læs mere her...

Ny funktionæroverenskomst på VVS-området

 
Blik- og Rørarbejderforbundet har sammen med Dansk Metal indgået en ny overenskomst - VVS-fagets funktionæroverenskomst - med TEKNIQ Arbejdsgiverne. VVS-fagets funktionæroverenskomst trådte i kraft den 1. november 2022.
Læs mere her...

Blik- og Rørarbejderforbundet med opbakning til Nikolaj Villumsen som skyggeordfører

Nikolaj Villumsen, medlem af Europa-Parlamentet for Enhedslisten, kommer til at sidde med ved de kommende trilog-forhandlinger om en asbestaftale i EU.  
Læs mere...

Få hjælp til at komme hurtigt igennem sundhedssystemet

Husk, at du som en del af din pensionsordning i PensionDanmark også har en sundhedsordning. Den giver dig bl.a. adgang til Hurtig Diagnose, hvor du kan få hjælp til hurtig udredning og genoptræning.
Læs mere...

Kommende arrangementer