Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 13 - 2022

Årets arbejdsmiljørepræsentant

Stig Lauritsen vandt prisen som årets AMR. Han fik overrakt prisen til arrangementet Årets TR 2022, som arrangeres af A4 Medier.
Stig er VVS-montør hos John Jensen VVS og medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet. Læs om, hvorfor Stig's kollegaer valgte at indstille netop ham til prisen.
 
Foto: A4 Medier / Eno Krogh
 
Læs mere...

1.300 danskere dør hvert år af asbest

Det viser nye beregninger fra et europæisk samarbejde mellem en række journalister, som bl.a. TV2 Nord er en del af.
Der er nu international anerkendelse af, at mere end fire gange så mange danskere dør af asbest end hidtil antaget. Det betyder, at det årlige dødstal i Danmark er 1.300 og ikke 300.
 
Læs forbundsformand Henrik W. Petersen reaktion.
Læs mere...

Pas på juletyven! Sådan undgår du indbrud i julen

Julen er hjerternes fest og årets højdepunkt for rigtig mange mennesker.
Nogle gange ender den dog på den kedeligste måde. For julen er traditionelt også højdepunkt for indbrudstyve, når mange hjem står tomme, mens vi er til julemiddag eller på juleferie.
 
Læs mere...

Et balanceret regeringsgrundlag med sejre og tidsler

Danmark har fået en ny, bred regering henover den politiske midte. Den nye SVM-regering har præsenteret et balanceret regeringsgrundlag med flere positive elementer. Men det er ikke uden tidsler, understreger forbundsformand Henrik W. Petersen.
Læs mere...

Skal du have en ekstra julegave i år?

Spil med i PlusKort-julekalenderen og vind gode præmier. Jo flere låger med spørgsmål du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du til at vinde hovedpræmien (psst... gavekort til Apollo Rejser på 20.000 kr.).
Læs mere her...

Hvorfor er fjernvarmekurser en god idé?

Kreds Nord-Midtjylland og Kreds Sydjylland-Fyn har afholdt fjernvarme-rørsvejser kurser, som er et opkvalificeringskursus blikkenslagere og VVS'ere, men også for ufaglærte.
Forbundsformand Henrik W. Petersen kommer med tre grunde til, at kurserne er en fordel for både branchen og medlemmerne af Blik- og Rørarbejderforbundet. 
Læs mere

Nu kan I indstille jeres arbejdsplads til Arbejdsmiljøprisen 2023

Gør I noget særligt for arbejdsmiljøet? Har I skabt resultater, som andre arbejdspladser kan lære af? Arbejdsmiljørådet hylder med Arbejdsmiljøprisen 2023 de arbejdspladser, hvor ledelse og medarbejdere samarbejder om at skabe et godt arbejdsmiljø. Prisen uddeles i kategorierne Arbejdsulykker, Ergonomi, Psykisk arbejdsmiljø samt Kemi og vådt arbejde.
 
Sidste frist for at indstille sig er fredag d. 10. februar 2023.
Læs mere...

Kom til julehygge på Arbejdermuseet i juleferien

Der er jul på Arbejdermuseet - og som medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet har du gratis entré med en gratis ledsager. 
Du kan besøge museet mellem jul og nytår, hvor der vil være arrangementer for alle aldre. 
Læs mere...

Kommende arrangementer