Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 1 - 2023

Fagbevægelsen inviterer til stor demonstration: Bevar store bededag

 
Skal du med til demonstration? Den 5. februar inviterer en samlet fagbevægelse til stor demonstration på Chistiansborg Slotsplads. Det sker i protest mod, at regeringen vil afskaffe store bededag. 
 
Læs blandt andet mere om, hvordan du kan få et lift direkte til slotspladsen.
Læs mere...

Lars arbejder 400 km hjemmefra: Jeg er i den bedste branche

 
 
Der er mange fordele ved at være rejsemontør, mener Lars Trolle Nielsen. Han finder i øjeblikket glæde ved at arbejde i en ni-etages ejendom med gode kolleger fra hjemstavnen i Aalborg.
 
Foto: Ulrik Jantzen
 
Læs mere...

Fire VVS-lærlinge skal konkurrere ved DM i Skills

Den 2.-4. februar løber DM i skills, det årlige danmarksmesterskab for unge fra erhversuddannelserne, af stablen. I år finder begivenheden sted i Messe C i Fredericia. 
 
Foto: Pia Branct Halling/EVU
Læs mere...

Følg med i OK2023

Hvad er forskellen på minimallønsoverenskomst og normallønsoverenskomst? Hvor længe gælder en overenskomst? Og hvordan foregår processen? Vi har samlet alle artikler om overenkomstforhandlingerne på vores hjemmeside, så du kan holde dig opdateret. Siden vil løbende blive opdateret. 
 
Læs mere...

VVS-lærling vinder sag: Opsagt for at deltage i byrådsmøder

Rune Mikkelsen fik en godtgørelse på 241.731 kroner fra sin arbejdsgiver efter uberettiget at have fået ophævet sin uddannelsesplan. 
Læs mere...

10 tips til din vinterferie med PlusKort-rabat

Er du én af dem, der har taget fri i vinterferien, og mangler du nogle tips til, hvordan du kan fordrive tiden i den kolde tid? Så bliv inspireret til, hvad du kan lave, og spar penge samtidig.   
Læs mere...

Højere dagpengesats træder i kraft til maj

Det er "et skridt i den rigtige retning på vejen mod at stoppe udhulingen af dagpengene og genoprette trygheden for lønmodtagerne", siger næstformand Niels Braaby. 
Læs mere

Masser af oplevelser på Arbejdermuseet i vinterferien

I uge 7 og 8 er der hyggelige aktiviteter for hele familien på Arbejdermuseet. Og som medlem af Blik- og Rørarbejderforbundet får du og en ledsager gratis entré. 
 
Læs programmet her. 
Læs mere...

Kommende arrangementer