Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 2 - 2023

Bliv medlem af Facebook-gruppen for OK23

Mens overenskomstforhandlingerne er i gang, kan du holde dig opdateret i Facebook-gruppen "OK 2023 VVS- og skorstensfejerbranchen", der er en lukket gruppe kun for Blik- og Rørarbejderforbundets medlemmer. Vi har også samlet alle artikler, der handler om OK23 på vores hjemmeside
 
Læs mere

Simon kåret som Danmarks bedste VVS-lærling: Nu skal jeg have en kold øl

Efter tre dages hård konkurrence blev 20-årige Simon Plauborg kåret som vinder i kategorien VVS-energispecialist til DM i Skills. 
 
 
 
Læs mere...

50.000 viste deres utilfredshed: Hold nallerne fra store bededag og vores overenskomster

Familier, fagligt aktive, forbundsformænd og folketingspolitikere havde trodset vinterkulden for at vise deres modstand mod regeringens plan om at afskaffe store bededag. 
 
 
Læs mere...

OK23: Forhandlinger om en ny overenskomst for skorstensfejerne er i gang

I sidste uge startede forhandlingerne om en ny overenskomst for skorstensfejerne. Parterne mødtes i forbundshuset i Nyropsgade med stor forhandlingsvilje.
 
 
Læs mere...

Gustav vandt Arbejdsmiljøprisen ved DM i Skills: Jeg gik efter at vinde

Selvom konkurrencen spidsede til, var der ryddeligt i VVS-lærlingens konkurrenceområde. Sådan er det som regel, der hvor Gustav Becker arbejder. 
Læs mere...

Det skal du vide om OK23

Hvad er forskellen på en minimallønsoverenskomst og en normallønsoverenskomst? Hvor længe gælder en overenskomst? Og hvad betyder sammenkædning? Bliv klogere på de begreber, du med stor sandsyndlighed vil støde på igen og igen i den kommende tid.
Læs mere...

Ny PlusFordelsguide: Spar penge på små og store oplevelser med dit PlusKort

Trænger du til at få én på opleveren med familien, er der både penge at spare og inspiration at hente i den nye PlusFordelsguide. Der er også masser af rabat til dig, der drømmer om det store eventyr i udlandet, og til dig, der bare gerne vil spare penge på de ting, der løber op i hverdagen. 
Læs mere...

Årsmøde i Blik og Rør Ungdom

Den 12.-14. maj er der årsmøde i Blik og Rør Ungdom, som afholdes i Svendborg. Årsmødet er den øverste myndighed i Blik og Rør Ungdom. Her samles medlemmer fra alle kredse for at sætte retningen for det daglige ungdomsarbejde i det næste års tid. 
Læs mere...

Kommende arrangementer