Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 3 - 2023

Ny overenskomstaftale på VVS-området

Natten til lørdag d. 11. marts blev der indgået forlig mellem Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal på den ene side og TEKNIQ-Arbejdsgiverne på den anden. Aftalen gælder de næste to år for ca. 9.000 VVS’ere og betyder blandt andet øget ligestilling på barselsområdet og en udvikling af akkordområdet.
Læs mere...

Enig hovedbestyrelse anbefaler ny VVS-overenskomst

Hovedbestyrelsen i Blik- og Rørarbejderforbundet anbefaler medlemmerne at stemme JA til det netop indgåede forlig på VVS-området. Nu er det op til medlemmerne af Blik- og Rørarbejderforbundet, om overenskomsten skal godkendes.
 
Læs mere...

Ny overenskomst for skorstensfejerne

Natten til mandag d. 13. marts landede der et forlig om en ny Skorstensfejeroverenskomst. Det skete efter forhandlerne fra Blik- og Rørarbejderforbundet og Skorstensfejerlauget var blevet indkaldt i Forligsinstitutionen.
Læs mere...

Asbest-dokumentar hædres med pris

Den 21. februar blev dokumentaren "Den forbandede asbest" med Blik- og Rørarbejderforbundets medlem Dan Henriksen vist på DK4. Dokumentaren har nu vundet prisen for årets bedste reportage af Pressefotograforbundet ved Årets Pressefoto. 
 
Se dokumentaren her: https://blikroer.dk/asbestdokumentar 
Læs mere...

Industri- og VVS-overenskomst forhandlet på plads

Endnu en af Blik- og Rørarbejderforbundets overenskomster er faldet på plads. Natten til tirsdag den 14. marts indgik parterne på Industri- og VVS-overenskomsten forlig efter 13 timers forhandling.
Læs mere...

Skal I have besøg af PensionDanmarks rådgivningsbus?

Som tillidsrepræsentant kan du være med til at gøre en forskel for dine kollegaer – f.eks. ved at huske dem på mulighederne i pensions- og sundhedsordningen i PensionDanmark. Bussen kommer forbi i arbejdstiden med arbejdspladsens tilladelse. Det kan gøre en stor forskel for dem, der kan have svært ved at få prioriteret tiden til at sætte sig ind i pensionsordningen.   
Læs mere...

Forhandlerne mødte stor opbakning, da realitetsforhandlingerne gik i gang

Der var faner, opbakning og god stemning, da realitetsforhandlingerne lørdag d. 4. marts gik i gang. Forhandlingerne om en ny VVS-overenskomst foregik i Glostrup hos TEKNIQ-Arbejdsgiverne. 
Læs mere...

Enig hovedbestyrelse stemte ja til industriforliget

Stigninger på fritvalgskontoen, mere arbejdsgiverbetalt pension og højere løn til lærlingene er blandt årsagerne til, at hovedbestyrelsen d. 20/2 stemte ja til forliget på industriens område.
Læs mere...

Kommende arrangementer