Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 5 - 2023

Få overblikket: Alt det nye i VVS-overenskomsten

De nye overenskomster er en realitet med tilbagevirkende kraft fra 1. marts. Få her et overblik over de nye løn- og arbejdsvilkår, der allerede gælder nu, men også over, hvilke der træder i kraft i løbet af overenskomstsperioden. 
Læs mere...

Flere kvinder vil være VVS'ere

Siden 2014 er antallet af kvindelige lærlinge på VVS-, smede-, elektriker og industrikekniker-uddannelserne fordoblet. Det er positivt, men vi er langt fra i mål, siger forbundssekretær Kim Fusager Balle. 
 
Læs mere...

Så blev det Roberts tur!

Siden det blev en mulighed, har Robert Colmorten villet på tidlig pension. Den 28. april kunne han så, efter 48 år på arbejdsmarkedet, fejre sin sidste arbejdsdag med afbrænding af sit arbejdstøj. 
Læs mere...

Få overblikket: Alt det nye i Skorstensfejeroverenskomsten

De nye overenskomster er trådt i kraft. Men nogle satser og rettigheder træder først i kraft senere i overenskomstperioden. Her kan du se, hvad der træder i kraft hvornår, hvis du er skorstensfejer eller skorstensfejerlærling. 
Læs mere...

Få hjælp til at komme hurtigt igennem sundhedssystemet

Husk, at du som en del af din pensionsordning i PensionDanmark også har en sundhedsordning. Den giver dig blandt andet adgang til Hurtig Diagnose, hvor du kan få hjælp til udredning og genoptræning. 
Læs mere...

Forfriskende forslag fra reformkommissionen

Blik- og Rørarbejderforbundet tager positivt imod forslagene i Reformkommisionens rapport "Nye Reformveje 2".
Læs mere...

Kommende arrangementer