Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 6 - 2023

Ny ungdomsformand og nyt landsudvalg i Blik og Rør Ungdom

På årsmødet i Blik og Rør Ungdom blev der kigget tilbage på et år, hvor der i den grad er sket en udvikling med det faglige ungdomsarbejde i Blik- og Rørarbejderforbundet.
Læs mere...

Folkemødet: Disse Blik og Rør-debatter må du ikke gå glip af!

Problemer med asbest, dårligt indeklima og slidsomt arbejde er omdrejningspunkterne for nogle af de debatter, som Blik- og Rørarbejderforbundet deltager i på Bornholm.
Læs mere...

Spil med og vind gavekort på 1.000 kroner med PlusSommer

Nu nærmer sommerferien sig for alvor og hvorfor ikke gå sommeren i møde med et sjovt sommerspil.
Læs mere...

Nu kan folkepensionister arbejde uden modregning: - Det giver rigtig god mening

Folkepensionister skal ikke længere trækkes i pensionen, selvom de arbejder. Det glæder Henrik W. Petersen af flere årsager. 
Læs mere...

To VVS-lærlinge hædret med talentlegater

De to talentfulde VVS-lærlinge, Emil Giese og Simon Plauborg, er blevet hædret med legater på 15.000 kroner.
Læs mere...

Får du det rigtige i løn? Prøv Blik og Rørs nye lønberegner

Blik- og Rørarbejderforbundet har udviklet en ny lønberegner, så du nemt og hurtigt kan blive klogere på, om din lønseddel stemmer.
Læs mere...

VVS'ere udsat for asbest: "Jeg forstår ikke, at Arbejdstilsynet siger, den er helt gal, og alligevel får kommunen ingen straf"

Greve Kommune fik taget postitive asbestprøver, men de fortalte det ikke til håndværkerne, før der var gået en måned. Alligevel har Arbejdstilsynet vurderet, at kommunen hverken skal have bøde eller politianmeldes. 
Læs mere...

Nu bliver det lettere: Sådan efteruddanner du dig til den grønne omstilling

Ny pjece guider dig i, hvordan du efteruddanner dig til fremtidens grønne kompetencer. Samtidig bliver det lettere at finde ud af, hvornår og hvordan du kan søge om støtte fra VVS-branchens Kompetenceudviklingsfond. 
Læs mere...

Asbjørn Kragh Andersen skiftede cykelkarrieren ud med VVS-uddannelsen: "Nu kan jeg spise en fransk hotdog eller drikke en fyraftensøl"

I næsten 13 år levede Asbjørn Kragh Andersen som professionel cykelrytter, men for et halvt år siden steg han af cyklen med beslutningen om at uddanne sit til VVS'er. 
Læs mere...

Nyt digitalt værktøj skal hjælpe ordblinde til nødvendig efteruddannelse

En ny hjemmeside - Læsogskrivbedre.dk - skal være med til at sikre, at flere ordblinde kommer i gang med efteruddannelse. 
Læs mere...

Rådet for Grøn Omstilling: Investér i energiforbedringer og indeklima nu!

Der er mange gode grunde til at spare på energien. I en ny handleplan for energieffektivisering kommer Rådet for Grøn Omstilling med nogle helt konkrete forslag til, hvordan det kan lade sig gøre. 
Læs mere...

Kommende arrangementer