Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 7 - 2023

Ankersminde Festival

Er du lærling eller udlært inden for de seneste fire år? Så tag med Blik og Rør Ungdom på Ankersminde Festival, som Blik og Rør Ungdom er medarrangør af sammen med en række andre ungdomsorganisationer En årlig sommerlejr for fagligt og politisk aktive unge i arbejderbevægelsens ungdom. Bestil en gratis billet hurtigst muligt, hvis du skal nå at sikre dig en plads! Læs mere og tilmeld dig her.
Læs mere...

Blik- og Rørarbejderforbundet om nyt asbestdirektiv: "Vi bevæger os i den rigtige retning"

Grænseværdien for asbestfibre bliver nedsat markant i det nye EU-direktiv. Det glæder næstformand i Blik- og Rørarbejderforbundet Stig Søllested. 
Læs mere...

Socialdemokratiet er klar til drøftelser om bedre indeklima

Til Blik- og Rørarbejderforbundets indeklima-debat på Folkemødet blev der åbnet op for et nyt samarbejde på tværs af Christiansborg, kommuner, fagforbund og eksperter.
Læs mere...

Nu kommer der nye regler på asbestområdet

Fra 1. juli 2023 træder nye regler i kraft for arbejde med asbest. Formålet er blandt andet at gøre reglerne mere tydelige for virksomhederne. Derudover får Arbejdstilsynet mulighed for at give en bøde på 10.000 kroner for manglende anmeldelse af asbestarbejde.  
Læs mere...

Rekordmange har fået fjernvarme

Flere og flere skifter naturgas ud med fjernvarme. Samtidig er interessen for Blik- og Rørarbejderforbundets, Dansk Metals og TEKNIQ Arbejdsgivernes opkvalificeringsforløb på fjernvarmeområdet stor.
Læs mere...

Har du den bedste TR eller AMR på din arbejdsplads?

Nu har du chancen for at hylde din tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant. A4 Medier holder igen i år Årets TR, og der er åbent for indstillinger nu.
Læs mere...

Ungdomsformand vandt ølkassetale på Folkemødet

Vores nye ungdomsformand, Nicolai Krølbøll, vandt pokalen til det traditionsrige ølkassetale-arrangement i FH-teltet på Folkemødet på Bornholm. Her skulle en række forskellige repræsentanter – både ældre og unge tillidsvalgte – fra fagbevægelsen holde en brandtale under overskriften "Hvis jeg bestemte i fagbevægelsen..." Læs talen her.
Læs mere...

Din sundhedsordning har åbent i sommerferien

Får du problemer med fx ryggen i din sommerferie, så er der gode muligheder for at få behandlinger hos en af de godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer i PensionDanmarks sundhedsordning.
Læs mere...

Fond giver 100 millioner til fremtidens faglærte

Nordea-fonden har oprettet en værkstedspulje på 100 millioner kroner til bedre faciliteter på erhvervs- og FGU-skoler. Det glæder forbundssekretær Kim Fusager Balle, selvom han stadig opfordrer regeringen til langsigtede løsninger.
Læs mere...

Kommende arrangementer