Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 12 - 2023

Indeklima i folkeskolerne kommer nu på Folketingets dagsorden

Blik- og Rørarbejderforbundet har længe presset på for at få politikerne til at reagere på det dårlige indeklima i landets folkeskoler. Midt i november lykkedes det, da tre folketingsmedlemmer har stillet et beslutningsforslag. 
Læs mere...

PlusKort går i sort med ekstra store rabatter!

Så er det den tid på året, hvor der vanker ekstra store rabatter, og det gælder selvfølgelig også her hos PlusKort. I uge 47 er der endnu mere at spare, når vi går ind i BLACK WEEK, og nedenfor kan du se, hvilke butikker og webshops, du skal holde særligt øje med.

Læs mere...

18 eller 19-årig lærling? Vær opmærksom på, at din pension skal efterreguleres

Arbejdsgiver skal betale mere i pension til 18 og 19-årige lærlinge. Det blev besluttet ved overenskomstforhandlingerne i foråret. Dele af udbetalingen sker som en efterbetaling. Så hold øje med, at det sker, og ellers kontakt din kreds. 
Læs mere...

Seniorpensionen bevares: Godt regeringen har lyttet

Det var regeringens plan at forringe seniorpensionen betydeligt, men de planer er nu ændret, blandt andet efter voldsom vrede fra fagbevægelsen. 

Læs mere...

Skal du have en ekstra julegave i år?

Nu nærmer julen sig for alvor, og PlusKort har derfor åbndet for tilmeldingen til årets PlusJulekalender for medlemmer. 
Læs mere...

Ungdommens kursusweekend var en stor succes!

I midten af november afholdt Blik og Rør Ungdom en kursusweekend, som var et helt nyt initiativ for alle medlemmer af Blik og Rør Ungdom. Der var et kursus i talertræning og et "kvindelig rollemodel"-kursus. 23 medlemmer – lærlinge og nyudlærte svende – deltog på kursusweekenden. To lærerige dage med både fagligt og socialt fællesskab, hvor deltagerne er blevet dygtigere, har fået nye kompetencer, rykket grænser og dannet nye relationer.
Læs mere...

Spar op til 50 procent på mange Samsung produkter

I hele november byder Samsung på fantastiske priser på et stort udvalg af produkter til PlusKort-medlemmer. 
Læs mere...

Kommende arrangementer