Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 1 - 2024

Fire forbund flytter sammen i nyt certificeret bofællesskab

I 2026 vil "Forbundshuset" stå klar ved Sluseholmen i Sydhavnen. "Forbundshuset" bliver hovedkontor for foreløbigt fire fagforbund, nemlig Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk El-Forbund, Dansk Journalistforbund - Medier & Kommunikation samt Malerforbundet.
Læs mere...

Tilmeld dig årsmøde i Blik og Rør Ungdom

Så er det tid til en af årets fedeste begivenheder for lærlinge og nyudlærte svende – nemlig årsmødet i Blik og Rør Ungdom. Her samles medlemmer fra hele landet for at sætte retningen for det faglige ungdomsarbejde i det næste års tid. Det er også her, at de delegerede på årsmødet vælger, hvem der skal stå i spidsen for Blik og Rør Ungdom i den næste periode.
 
Du skal tilmelde dig årsmødet, fordi det er en weekend med faglig stolthed, fællesskab, netværk og nye bekendtskaber. Der er blevet lavet et fedt program, der handler om arbejdslivet for dig og dine lærlingekammerater.
 
Vi glæder os til at se DIG på årsmødet til en weekend med kammerater og gode kollegaer fra hele landet! 
 
 
Læs mere og tilmeld dig på...

Bliv (lidt) klogere på OK24

De offentlige overenskomstforhandlinger er for alvor i gang. Den 4. januar tog topforhandlerne hul på at forhandle om løn- og arbejdsvilkår for cirka en halv million ansatte i kommunerne. Det blev således startskuddet på OK24. 
 
Her giver vi dig en kort indflyvning i forløbet. 
Læs mere...

Indeklima i skoler på Folketingets dagsorden

I går, d. 17. januar, var der førstebehandling af beslutningsforslaget, som handlede om et bedre indeklima i skolerne. Forslaget var fremsat af SF, Enhedslisten og Dansk Folkeparti.
 
Desværre var der ikke flertal for forslaget, hvilket vækker ærgrelse i Blik- og Rørarbejderforbundet.
 
– Det er jo helt vildt, at danske skoleelever må leve med så dårligt et indeklima, når vi ved, hvor stor betydning det har for trivsel, og hvordan man klarer sig fagligt i skolen. Vi ved jo, at det mange steder står slemt til, og at ordentlige ventilationsanlæg vil gøre en stor forskel, siger forbundsformand Henrik W. Petersen.
Læs mere...

119.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2023

Medlemmer i Blik- og Rørarbejderforbundet med pension i PensionDanmark kan glæde sig over, at pensionsopsparingen er vokset pænt i 2023. 
Læs mere...

Tillykke til en gammel ven!

D. 9 januar fyldte en af de gamle organisationer i arbejderbevægelsen rundt. Det var på dagen præcis 100 år siden, at Arbejdernes Oplysningsforbund (AOF) blev stiftet.
 
Læs mere...

Fik du set?

Boss Ladies har lavet en video med blikkenslager Annette Pilgaard Nielsen, hvor hun fortæller om sin vej ind i branchen - og hvad hun holder allermest af ved sit job.
 
Foto: Noah Thilemann 
 
Læs mere...

Kommende arrangementer