Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 3 - 2024

Dialogmøder - kom og hør mere om OK25

I foråret 2025 er der igen overenskomstforhandlinger på det private arbejdsmarked. 

Derfor inviterer Blik- og Rørarbejderforbundet alle medlemmer til dialogmøde, hvor du kan blive klogere på processen og byde ind med dine ønsker til de kommende overenskomstforhandlinger.

Læs mere...

Nu stiger satserne: Få overblikket her

1. marts steg flere af satserne i blandt andet VVS-overenskomsten, i Skorstensfejeroverenskomsten og i Industri- og VVS-overenskomsten. Her kan du få et overblik over de satser, som stiger - og hvad de nu kommer til at lyde på.
Læs mere...

"Hvis vi skal nå målene for arbejdsmiljøet i Danmark, så er det afgørende, at økonomien følger med"

Stig Søllested, der er næstformand i Blik- og Rørarbejderforbundet, er bekymret for, at BFA-midlerne til at styrke et bedre arbejdsmiljø i byggebranchen, ikke vil videreføres til næste år. 
Læs mere...

Ny overenskomst på plads med Dansk Håndværk

En toårig overenskomst mellem Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal på lønmodtagersiden og Dansk Håndværk på arbejdsgiversiden blev indgået efter 22 timers intense forhandlinger.
Læs mere...

Formanden har ordet: "Landbruget bør betale det samme som andre"

For mig at se behøver det ikke være nogen lang diskussion: Landbruget skal naturligvis betale den samme afgift som alle andre.
Læs mere...

Næstformand i Blik og Rør Ungdom: "Lærlingeoprøret er også en kulturkamp"

"Lærlingeoprørets kamp handler ikke bare om flere penge til erhvervsskolerne. Det er også en kamp for den faglige stolthed og et opgør med uddannelsessnobberiet – en kulturel klassekamp!" 

Sådan skriver Thobias Elleholt i et debatindlæg på A4 Medier. Han er nyudlært VVS-installationstekniker og næstformand i Blik og Rør Ungdom.
Læs mere...

Husk, at du har disse forsikringer via din pensionsordning

Din pensionsordning indeholder forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet.
Læs mere...

Så meget er din pensionsopsparing vokset i 2023

2023 har budt på voksende opsparinger i PensionDanmark og Industriens Pension, der er de primære pensionsselskaber for medlemmer af Blik & Rør. Og endnu vigtigere: Det ser rigtig godt ud for afkastene på lang sigt.
Læs mere...

Kommende arrangementer

Læs mere...