Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 14 - 2018

Julehilsen fra forbundsformanden: Glædelig jul

Juleknas, julegaver og juletid.
Julehygge med varme på, fra radiatorer medlemmer har sat op. Hygge ved pejsen vores medlemmer har renset.
Frisk udsugning ved julemaden i ventilation vores medlemmer har sat op. Opvasken tages i en vask vores medlemmer har installeret.
Vores medlemmer er uundværlige også i denne søde juletid, men deres muligheder, rettigheder og sikkerhed er vigtig hele året.
Læs mere...

Ansøg om feriebolig i 2019

Så er der åbnet for ønsker til leje af forbundets ferieboliger i sommeren 2019. 
 
Via formular på forbundets hjemmeside kan du som medlem af Blik og Rør afgive tre prioriterede ønsker til feriebolig og tidspunkt i højsæsonen fra maj til august 2019 (uge 18-36).  Sidste frist for indsendelse af ønsker til lodtrækning er mandag den 7. januar.
Ansøg om feriebolig her...

Ny stor arbejdsmiljørepræsentant-undersøgelse

Alle arbejdsmiljørepræsentanterne i LO er blevet bedt om at svare på et stort spørgeskema, hvor de dels fortæller om deres rolle og dels deres vilkår som arbejdsmiljørepræsentanter.
 
Det er en del af arbejdsmiljørepræsentantens år, 2019, hvor LO vil gøre en stor indsats for at styrke arbejdsmiljørepræsentanterne.
Læs mere...

Åben høring om indeklimaet i folkeskolerne

Den 6. februar 2019 afholder Blik- og Rørarbejderforbundet i samarbejde med Tekniq og Veltek en åben høring om indeklimaet i folkeskolerne på Christiansborg. 
 
Alle relevante aktører samles den 6. februar på Christiansborg til dialog om udfordringerne, barrierer og mulige løsninger vedrørende indeklimaet i danske skoleklasser. Undervejs vil der være indlæg fra forskere, brancherepræsentanter og en politisk paneldebat. 
Læs mere og tilmeld dig her...

Kampagne for flere gode år

Ny kampagne gør opmærksom på, at det ikke er alle, der lige kan nappe nogle flere år på arbejdsmarkedet, for nogen gange siger kroppen stop inden.
 
Pensionsalderen stiger, og vi skal være flere år på arbejdsmarkedet. Mange kan heldigvis - men ikke alle. Der er dem, der efter et langt arbejdsliv må erkende, at kroppen siger stop. Og det er flere, der har det sådan, end man lige skulle tro.
Læs mere...

Valgkampen startede hos VVS'erne

Magnus Heunicke sparkede valgkampen i gang, da han besøgte VVS’ere i sin valgkreds.
 
Man mærker, at folketingsvalget er lige om hjørnet  Valget og valgkampen er lige om hjørnet, og det får det til at krible i politikerne for at komme ud blandt vælgerne. En af Socialdemokratiets kommende emner bliver tilbagetrækning og nedslidning i særdeleshed i håndværkerfagene.
Læs mere...

Brug december til at udnytte dit skattefradrag

Du kan booste din pensionsopsparing og samtidig spare i skat, hvis du indbetaler ekstra til pension i løbet af december.
 
December er både mørk, spækket med julestjerner og lange indkøbslister, men er der lidt økonomisk råderum, kan det for nogle være en rigtig god ide at bruge pengene til ekstra pension. Indbetalinger til ratepension og livslang pension kan trækkes fra i skat.
Læs mere...

Blik og RørUngdom inviterer lærlinge til årsmøde

Blik og RørUngdoms årsmøde afholdes fra den 29. til 31. marts 2019 og som vanligt er det en hel weekend spækket med aktiviteter. Du får blandt andet sammenhold, nye kammerater, faglige inputs, fest, farver og for lidt søvn.
Hvis du heller ikke skal gå glip af Blik og RørUngdoms årsmøde, så tilmeld dig allerede nu!!!
Læs mere og tilmeld dig her...