Nyhedsbrev fra Blik- og Rørarbejderforbundet Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Nr. 7 - 2019

EP-valg 2019: Din mulighed for at påvirke social dumping

Undersøgelse viser, at Blik & Rørs medlemmer er overordentlig bekymrede for social dumping. Og med god grund.
 
Det er vigtigt, at vi værner om vores overenskomst-baserede arbejdsmarked og slår fast, at arbejder man i Danmark, skal man arbejde på danske vilkår, rettigheder og lønninger.
Læs mere...

Podcast: Tesfaye i kampen mod social dumping

Valgkampen er i den grad skudt i gang landet over, og som ordfører for social dumping i Socialdemokratiet, mener Mattias Tesfaye, at man også skal have social dumping med i baghovedet, når man sætter sit kryds.
Læs mere...

EP-valg 2019: Det mener partierne om social dumping

 
Social dumping er et emne, der ligger Blik og Rør meget på sinde. Derfor har vi lavet denne guide til dig, der giver dig et indblik over de væsentligste holdn inger og tiltag fra de forskellige partier.
Læs mere...

Debat: Ret til tilbagetrækning, social dumping og prestigen tilbage i håndværksfagene

Værdig tilbagetrækning skal være en ret, man skal sætte ind over for social dumping, og så skal vi sikre indeklimaet i folkeskolen, mener forbundsformand Henrik W. Petersen i et debatindlæg i piopio.dk.
 
Statsminister Lars Løkke Rasmussen udskrev den 7. maj det længeventede folketingsvalg, som skal finde sted på selveste grundlovsdag den 5. juni.  Uanset hvem danskerne vælger som deres næste statsminister, mener vi i Blik- og Rørarbejderforbundet, at der er tre særlige spørgsmål, som vores politikere skylder danske faglærte, kommende faglærte og befolkningen generelt at have fokus på i valgkampen.
Læs mere...

EP-valg 2019: Kom til afslutningsdebat i FH-huset

Gå ikke glip af de sidste debatter, inden krydset til Europaparlamentsvalget skal sættes den 26. maj.   
 
Lørdag den 25. maj kan du nyde morgenkaffen i FH-huset på Islands Brygge, mens du bliver klogere på, hvordan de forskellige kandidater vil hjælpe lønmodtagerne i EU.   
 
Sammen med LO-Hovedstaden, FTF-Region Hovedstaden og BAT-Kartellet inviterer Fagbevægelsens Hovedorganisation til afslutningsdebat i FH-huset Islands Brygge 32D kl. 10.00-11.00. 
Læs mere...

Klima: Deltag i folkets klimamarch

Folketingsvalget 2019 står for døren. Derfor vil Folkets Klimamarch København igen gå i gaderne. Det gør vi den næstsidste lørdag før valget, d. 25. maj kl. 13:00 på Christiansborg Slotsplads. 
 
Klimakrisen er over os - og vi har travlt. Derfor skal klima være det vigtigste emne under den kommende valgkamp. Lad os vise folketingskandidaterne, at vi vil have handling - nu!
Læs mere...